Artikelen Schrijven

Meer Bezoekers, Leads & Business

Behoefte aan goede content

Je hebt een goede website, er is iemand die de website en de social media bijhoudt, het enige wat je mist is goede content. Af een toe een klantcase, een technologie blog, een vertaling van een artikel. Content is belangrijk in het levendig houden van de site en social media en is daarnaast ook zeer belangrijk voor goede vindbaarheid in Google. Daarnaast kunnen de artikelen verspreidt worden via externe platformen.

Content Creatie

Interview, foto’s of research

De kosten voor het schrijven van een artikel hangen sterk af van de wensen van de opdrachtgever. Een bedrijf bezoeken met een fotograaf erbij levert gegarandeerd een goed artikel op met mooie foto’s. Een alternatief is de klant een aantal vragen per email te sturen en op basis van de antwoorden een artikel maken en vragen zelf een aantal foto’s te sturen. De tweede optie is uiteraard een veel kosten efficiënter maar kan als minder klantvriendelijk worden ervaren.

Content Verspreiden

IT, Tech, Elektronica, een journalist voor elke branche

HighTech Content gelooft dat een journalist echt moet begrijpen waar het over gaat. Te vaak hebben we al bedrijven gesproken die een journalist hebben gesproken en vervolgens weer het artikel moeten herschrijven omdat de journalist het niet begreep. Dit lijdt tot onnodige frustratie. HighTech Content werkt alleen met mensen die de branche begrijpen en weten wat er nodig is voor een goed verhaal. Ook de verspreiding van het artikel via platformen regelen we.

Onze Arikelen Schrijven Dienst

  • Focus op kerntaken
  • Ook fysieke afspraken
  • Vanaf 4 uur per week

Copywriting voor
Doelgerichte Content

Meer Merk of Product Beleving
met Video Marketing

Naamsbekendheid Vergroten
met Social Media

Ontdek de Mogelijkheden
met Email Marketing

Meer Zichtbaarheid
op Online Platformen