Onze Diensten

Content Marketing

CONTENT MARKETING

Het doel van content marketing is de doelgroep te bereiken, te binden en uiteindelijk om te zetten naar een winstgevende klant. Met een juiste content marketing strategie ga je de klant echt helpen om zijn problemen op te lossen. Je redeneert vanuit de klant, de klant waardeert dit en wil met je in discussie en uiteindelijk help je de klant met een oplossing.

Professionele Website

EVENT MARKETING

Event Marketing van HighTech Content ondersteunt bedrijven bij het organiseren van een beursdeelname, b2b event of een eigen event. Centraal staat hierbij het verhaal wat je wil vertellen en de uitnodigingen maar daarnaast heeft HighTech Content veel ervaring met alle praktische zaken.

Aansprekende en Overtuigende Content

PROFESSIONELE WEBSITE

HighTech Content kan een professionele website in z'n geheel bouwen. Maar is ook in staat onderdelen als content of het technische gedeelte te verzorgen of optimaliseren.  HighTech Content werkt met betrouwbare partners om het totale pakket aan te bieden. Hierbij verloopt de communicatie altijd via HighTech Content.

BLIJF OP DE HOOGTE

20px

€2500 korting op je investering op digitalisatie & marketing

De overheid ziet digitalisering als een belangrijk onderdeel van groei van MKB-bedrijven. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die digitaal ‘volwassener’ zijn bijvoorbeeld meer omzetgroei en hogere investeringen in R&D en personeel hebben. Ondernemers in het Nederlandse mkb, vooral die in het micro,- en kleinbedrijf, benutten de…

Read more