Content Marketing

Meer Bezoekers, Leads & Business

Meer Bezoekers, Leads & Business

Content Marketing is een marketing strategie, die gericht is op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content. Maar waarom content marketing inzetten voor jouw organisatie? Het doel van content marketing is de doelgroep te bereiken, te binden en uiteindelijk om te zetten naar een winstgevende klant. Met een juiste content marketing strategie ga je de klant echt helpen om zijn problemen op te lossen. Je redeneert vanuit de klant, de klant waardeert dit en wil met je in discussie en uiteindelijk help je de klant met een oplossing.

Content Creatie

Content Creatie

Als je weet wie je wilt bereiken en bij welke relevante problemen jij oplossing kan bieden, dan is het tijd om te starten met het maken van content. Ook hier zijn veel keuzes te maken. Het type content hangt sterk af van het onderwerp, urgentie, complexiteit maar budget speelt zeker ook een rol.

Contenttypen

  • Blog artikelen
  • Whitepapers
  • Video’s
  • E-books
  • Klantcase
Content Verspreiden

Content Verspreiden

De volgende stap is het verspreiden en promoten van de content. Door de content op de juiste manier te schrijven en te plaatsen zal via zoekmachines verkeer op gang komen.Daarnaast zijn er veel meer content kanalen te gebruiken om de boodschap te verspreiden. Eigen content kanalen als een email campagne of via social media zorgen voor website bezoekers. Maar via externe platformen is de doelgroep ook te bereiken. Het is vaak mogelijk om nieuws te plaatsen op beurssites, bij brancheverenigingen of platformen waar je bent aangesloten.

Content Marketing Service

Content Marketing Service

HighTech Content ondersteunt bedrijven die geloven in content marketing. Dit kan zijn rond de introductie van een nieuw product. Bij een beursdeelname. Het bouwen van een nieuwe site of het gehele jaar door. Wanneer de doelgroep en de doelen bekend zijn, wordt een content calendar opgesteld. In dit content marketing plan staat wanneer de doelgroep en op welke manier de content de wereld in gaat. HighTech Content zorgt ervoor dat de content bij de doelgroep terecht komt.

Onze B2B Content Marketing Dienst

  • Samen doelen en doelgroepen vaststellen
  • Content marketing strategie bepalen
  • Content kalender opstellen
  • Unieke content creëren
  • Content distributie

“91% of B2B marketers use content marketing as a part of their overall marketing strategy”

Copywriting voor
Doelgerichte Content

Meer Merk of Product Beleving
met Video Marketing

Naamsbekendheid Vergroten
met Social Media

Ontdek de Mogelijkheden
met Email Marketing

Meer Zichtbaarheid
op Online Platformen