Email Marketing

Bereik Klanten en Relaties

Bereik Klanten en Relaties

Om klanten en relaties op de hoogte te brengen is email een krachtig medium. Email is een goedkope manier om te communiceren. Heb je een nieuwe blog, whitepaper, video of een uitnodiging? Via email marketing is de boodschap snel verspreid. Belangrijk is wel dat bezoekers en klanten zich voor de nieuwsbrief aan- en af kunnen melden.

B2B Email Marketing Database

B2B Email Marketing Database

Er zijn veel email marketing programma’s beschikbaar. Welke software het meest geschikt voor jou is hangt sterk af van jouw situatie en wensen. Er zijn al zeer goede gratis tools te gebruiken voor email databases tot 2.000. Maar is jouw mail database groter of is het de wens de database te laten groeien? Wil je werken met meerdere selecties? Dan is een andere email programma misschien meer geschikt. Belangrijk is dat ook het formulier van de tool op de website wordt geïntegreerd. Zo kunnen bezoekers altijd op de website aangeven dat ze op de hoogte willen blijven.

Onze Email Marketing Aanpak

Onze Email Marketing Aanpak

High Tech Content bekijkt jouw situatie en waar je naartoe wilt met email marketing. Vervolgens wordt een aantal email programma opties voorgesteld. Na deze keuze wordt de email marketing software ingericht en geïntegreerd. Het resultaat is een tool met een of meerdere email templates, een geïmporteerde database en geïntegreerde formulieren. Alles staat klaar om de eerste nieuwsbrief te versturen.

Onze B2B Email Marketing Dienst

  • Email marketing software inrichten
  • Email marketing database opbouwen
  • Responsive email templates
  • Inschrijfformulieren toevoegen
  • Email nieuwsbrieven schrijven en versturen

"According to 80 percent of professionals, email marketing drives customer acquisition and retention."

Copywriting voor
Doelgerichte Content

Meer Merk of Product Beleving
met Video Marketing

Meer Zichtbaarheid
op Online Platformen

Naamsbekendheid Vergroten
met Social Media

Ook Offline Meer
Naamsbekendheid en Leads?