Externe Platformen

Meer Online Zichtbaarheid

Meer Online Zichtbaarheid

Om content onder een breed publiek te verspreiden bieden externe platformen veel mogelijkheden. Brancheverenigingen, vakbladen, online platformen, beurzen en evenementen bieden vrijwel altijd mogelijkheden om een artikel gratis of betaald te plaatsen. Met een link in het artikel naar jouw eigen website heeft ook weer een positief effect op jouw positie binnen zoekmachines. Met onze externe platform dienst komt jouw content onder een breder publiek onder de aandacht. Door een boodschap buiten de eigen kanalen te verspreiden neemt het aantal bezoekers vanuit deze verwijzingen toe, maar ook voor leadgeneratie zijn er zeker mogelijkheden.

B2B Online Mediakanalen

Branchevereniging en Beurzen

Wanneer je lid bent van een branchevereniging of je bent ingeschreven voor een beurs of evenement dan zijn er vrijwel altijd mogelijkheden om zelf nieuws te plaatsen. Het kost dan een paar minuten om ook een bericht te plaatsen. Hoe beter de content is, hoe vaker deze content ook gebruikt zal worden. Beurzen en evenementen willen bezoekers trekken en hier staat kennisdeling vaak centraal. Door zelf actief kennis te delen versterk je de boodschap van de beurs en dit kan ook door een beurs of evenement gebruikt worden.

Netwerken en Vakmedia

Bij de netwerken van de vakmedia is het vaak mogelijk om persberichten te laten plaatsen. Het toesturen van het persbericht is ook zo gebeurt maar biedt geen garanties. Wil je zeker zijn van een prominente positie in de nieuwsbrief of op de website dan kan dat tegen betaling. Wanneer je een whitepaper schrijft met als doel leads te werven dan kan het rendabel zijn om tegen betaling een goede positie in de nieuwsbrief te krijgen.

HighTech Content Aanpak

HighTech Content Aanpak

HighTech Content, kent veel van de platformen, de mogelijkheden en de mensen achter deze externe platformen. HighTech Content heeft een uitgebreide perslijst en deelt jouw content met relevante platformen. Ook de mogelijkheden van platformen waar je lid van bent zijn bekend en worden gebruikt om nieuws op te plaatsen. Ook de mogelijkheden van betaalde content zijn bekend en worden als dit interessant genoeg is zeker benut.

Onze Externe Platformen Service

  • Gratis advies externe platformen (gratis/betaald)
  • Externe platform accounts inrichten
  • Relevante perslijst opstellen
  • Doelgroepgerichte content schrijven
  • Content verspreiden bij brancheorganisaties

"50% of marketers put success to better content distribution."

Copywriting voor
Doelgerichte Content

Meer Merk of Product Beleving
met Video Marketing

Ontdek de Mogelijkheden
met Email Marketing

Naamsbekendheid Vergroten
met Social Media

Een Professionele Website
Laten Bouwen