Video Marketing

Meer Beleving met Video Content

Meer Beleving met Video Content

Met video marketing of een bedrijfsanimatie laat je jouw doelgroep op een dynamische manier kennis maken met je organisatie en producten of diensten. Met online video content kan je de persoonlijke kant van jouw organisatie tonen en herkenbaarheid bij je doelgroep creëren Als jouw organisatie complexe producten aanbiedt, kan je deze beter begrijpbaar en aanspreekbaar maken met een video. Door dit te ondersteunen met animatie en geluid, versterkt en verduidelijkt jouw boodschap.

Doelgroepgerichte Videos

Doelgroepgerichte Video's

Om een video kort en krachtig te maken is het belangrijk van te voren hier heel goed over na te denken. Wat is de boodschap die je over wil brengen. Wie is de doelgroep. Wat is er echt voor nodig om deze boodschap zo duidelijk, sterk en kort mogelijk neer te zetten. Less is more? Vooraf een script maken en beschrijven welke shots je wil laten zien helpt hier enorm bij. De mogelijkheden met beeld en animaties zijn eindeloos. Als de video gemaakt is kan deze via email, social media en de website verspreidt worden. Ook externe platformen houden van goede videos.

HighTech Content Online Video Marketing

HighTech Content Online Video Marketing

HighTech Content werkt samen met diverse partners die video en animaties maken. Van goede basic films tot zeer hoogwaardige kwaliteit met 2D en/of 3D animaties. HighTech Content zorgt ervoor dat het verhaal en video content klopt en dat je de juiste keuzes maakt met wat je wel en niet laat zien. Ook zorgt HighTech Content ervoor dat de video bij de doelgroep belandt.

Onze B2B Content Marketing Dienst

  • Producten/project video's
  • Video scripting
  • 2D/3D video animaties
  • Infographics
  • Social media interactie genereren

"81% of people have been convinced to buy a product or service by watching a brand's video."

Copywriting voor
Doelgerichte Content

Ontdek de Mogelijkheden
met Email Marketing

Naamsbekendheid Vergroten
met Social Media

Meer Zichtbaarheid
op Online Platformen

Ook Offline Meer
Naamsbekendheid en Leads?