Professionele Website

Uitstraling en Vindbaarheid

Uitstraling en Vindbaarheid

Een zakelijke website is de visitekaart van jouw onderneming. Voor dat bedrijven een afspraak inplannen of business doen wordt de website altijd gecheckt. Een website die niet professioneel oogt zorgt direct voor een negatieve associatie. Een goede website zorgt dat je goed overkomt, dat er bezoekers naar de site komen en helpt je met lead generatie.

Meer Website Rendement

Om een goede website te bouwen zijn er vier zaken van cruciaal belang: structuur, vormgeving, content en technische aspecten. Bij een goede website zijn deze vier zaken in orde wat leidt tot de beste vindbaarheid en klanttevredenheid.

Structuur

Opbouw en navigatie van de site. Hoe wil je dat een bezoeker gaat bewegen door de website. Wat is belangrijk en waar wil je de bezoeker naar toe krijgen. Een website met een webshop heeft een andere structuur dan een website waar het draait om de toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Vormgeving

Wat is de look & feel van de website? Wat wil je als bedrijf uitstralen en komt dit ook over op de site?

Content

Goede content zorgt er uiteraard voor dat het duidelijk is welke diensten je levert en waar je expertise ligt, maar goede content zorgt er ook voor dat je gevonden wordt in de zoekmachines en zorgt met call to actions voor leads. Door rekening te houden met de wensen van bijvoorbeeld Google worden de teksten beter gevonden.

Technische aspecten

Ook de technische aspecten van de website zijn belangrijk. Voldoet de website aan de huidige eisen? Bij het gebruiken van een contactformulier is bijvoorbeeld een SSL certificaat verplicht. Maar ook links op de juiste manier gebruiken is belangrijk.

Website Aanpak van HighTech Content

Website Aanpak van HighTech Content

HighTech Content kan een professionele website in z'n geheel bouwen. Maar is ook in staat onderdelen als content of het technische gedeelte te verzorgen of optimaliseren. HighTech Content onderscheidt zich van andere website bouwers door de content. Een standaard website bouwer die niet de tech business kent en snapt niet hoe je engineers aanspreekt, op welke manier de engineer zoekt en wat hij verwacht van een leverancier. HighTech Content werkt met betrouwbare partners om het totale pakket aan te bieden. Hierbij verloopt de communicatie altijd via HighTech Content.

Onze Professionele Website Dienst

  • Bouwen professionele website
  • Content creatie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • SEO advies
  • SSL certificatie / hosting

"83% of mobile users say that a seamless experience across all devices is very important."

Een Professionele Website
Laten Maken

Doelgroepgerichte Content
Laten Inrichten?

Beter Gevonden Worden
in Zoekmachine?

Website Bezoekers en
Doelen Meten

Voldoen aan de Wet
Bescherming Persoonsgegevens?