Google Analytics

Website Bezoekers En Doelen Meten

Website Bezoekers En Doelen Meten

Je bent op de website van HighTech Content, dus hopelijk overtuigd van content marketing. Goede content marketing zorgt voor extra website traffic, leads en uiteindelijk nieuwe klanten. Het is goed om in kaart te brengen wat de acties opleveren. Natuurlijk wil je nieuwe klanten maar het begint met traffic en leads. Met Google Analytics wordt inzichtelijk gemaakt wat de site oplevert.

Analytics Implementatie

Analytics Implementatie

Door Google Analytics goed te implementeren, kan periodiek een rapport gemaakt worden met belangrijke kengetallen. Hoeveel websitebezoek is er geweest? Wat zijn de meest populaire pagina's? Wat zijn de meest bekeken nieuwsberichten? Via welke kanalen zijn de bezoekers op de site gekomen? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om al het verkeer uit email campagnes te tracken.

Analytics Implementatie met HighTech Content

Analytics Implementatie met HighTech Content

Met HighTech Content Analytics implementatie is Google Analytics zo ingesteld dat de doelen en resultaten goed in kaart komen. Op afgesproken momenten worden gestandaardiseerde rapporten uitgeprint en zie je wat de acties van de afgelopen periode op hebben geleverd. Door de cijfers goed te bestuderen is het mogelijk om de volgende campagnes te optimaliseren en beter te laten scoren. Deze analyse kan HighTech Content ook uitvoeren. Hoe meer cijfers er bekend zijn (bijvoorbeeld ook omzet) hoe beter het effect in kaart kan worden gebracht.

Onze Google Analytics Service

  • Google Tag Manager implementatie
  • Google Analytics inrichting
  • Search Console inrichting
  • Automatische rapporten
  • Aanbevelingen uit rapporten

"42% of B2B marketers say ability to measure content results drove success."

Meer Rendement met
een Professionele Website?

Doelgroepgerichte Content
Laten Inrichten?

Beter Gevonden Worden
in Zoekmachine?

Ontdek Waar Jouw Website
verbeterpunten Liggen

Voldoen aan de Wet
Bescherming Persoonsgegevens?