SSL Certificatie Hosting

Vindbaarheid En Wetgeving

Vindbaarheid En Wetgeving

Om het internet veiliger te maken, stimuleert Google website met een SSL certificaat. Zeker wanneer je werkt met een contactformulier of zoekveld is een SSL Certificaat bijna een must. Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens is het verplicht om bij een contactformulier een SSL Certificaat gebruik te maken. Heb je nog geen SSL Certificaat, maar heb je wel een zoekveld of contactformulier? Dan worden in Chrome sindskort opvallende waarschuwingen getoond.

SSL Certificaat

SSL Certificaat

Om aan de regelgeving en de standaarden te voldoen, heb je een SSL certificaat nodig. Er zijn verschillende soorten SSL certificaten, maar Google maakt geen onderscheid. Door gebruik te maken van het meest goedkope SSL certificaat (< 100 euro per jaar) voldoe je aan de eisen van Google en de wetgeving. Wanneer de website goed is ingesteld, zal ook de vindbaarheid in Google verbeteren.

SSL Certificaat via HighTech Content

SSL Certificaat via HighTech Content

HighTech Content kan een SSL certificaat in z'n geheel regelen. Hiervoor is het nodig de instellingen van de website aan te passen. Ook de server moet aan de juiste voorwaarden voldoen. Voldoet de server niet aan de juiste voorwaarden kan HighTech Content ook de hosting voor zijn rekening nemen en de website verplaatsen naar een andere server.

Onze SSL Certificaat Service

  • SSL Certificatie
  • Technische aanpassing website
  • Onderbrengen Hosting

"84% abandon a purchase if visitor knew their data was being sent over an insecure connection."

Meer Rendement met
een Professionele Website?

Doelgroepgerichte Content
Laten Inrichten?

Beter Gevonden Worden
in Zoekmachine?

Website Bezoekers en
Doelen Meten

Ontdek Waar Jouw Website
verbeterpunten Liggen