Zoekmachine Optimalisatie

Gevonden Worden Op Google

Gevonden Worden Op Google

Hoe komen bezoekers naar je website? Via een directe link, email campagnes, social media of een zoekopdracht via Google. De mensen die op zoek zijn naar een oplossing maar die je nog niet kent wil je graag op de website hebben. Een goede Search Engine Optimalisatie zorgt ervoor dat de website goed aansluit op het online zoekgedrag van de gewenste bezoeker.

Website Vindbaar Maken

Website Vindbaar Maken

De eerste stap is te bepalen waar je op gevonden wil worden. Wat zijn jouw belangrijkste producten/diensten? Een keyword scan laat een overzicht zien van de termen waar veel op gezocht wordt. Sluit dit aan bij de naamgeving van de producten/diensten of kan dit verbeterd worden? De volgende stap is ook om de content zo te schrijven dat het gevonden wordt. Naast de content is ook de technische SEO belangrijk. Voldoet de website technisch aan de wensen/eisen van Google? Hoe zit het met de website structuur, snelheid, navigatie, links etc?

HighTech Content en Zoekmachine Optimalisatie

HighTech Content en Zoekmachine Optimalisatie

HighTech Content zorgt ervoor dat de website geoptimaliseerd wordt zowel technisch als de content. Na de audit worden de verbeterpunten in kaart gebracht. Vervolgens wordt de website zowel op technisch vlak als op content verbeterd. Wanneer de website en alle onderliggende pagina's zijn geoptimaliseerd, is het mogelijk om daarna ook alle nieuwsberichten en paginas te optimaliseren. Op deze manier blijf je verzekerd van een goede vindbaarheid.

Onze Zoekmachine Optimalisatie Dienst

  • Website verbeterrapport
  • Zoekwoorden Analyse
  • Content SEO
  • Technische SEO advies
  • Local/Mobile optimalisatie

"71% of B2B researchers use generic Google searches."

Meer Rendement met
een Professionele Website?

Doelgroepgerichte Content
Laten Inrichten?

Ontdek Waar Jouw Website
verbeterpunten Liggen

Website Bezoekers en
Doelen Meten

Voldoen aan de Wet
Bescherming Persoonsgegevens?