Marketing Manager as a Service

Meer Bezoekers, Leads & Business

Engineers zoeken online naar informatie

Dat engineers tegenwoordig op een andere manier naar informatie zoeken is geen geheim. De tijd waarin een beursdeelname en een goede papierencatalogus de belangrijkste kanalen waren liggen al even achter ons. Om met nieuwe klanten in contact te komen zijn websites en social media steeds belangrijker. Als je dit goed doet dan wordt Google jouw grootste vriend, besteed je er nog geen aandacht aan dan zul je ook geen resultaat zien. Om tot optimale resultaten te komen is het belangrijk om continu nieuwe content te plaatsen.

Content Creatie

Communiceer met jouw doelgroep

Veel bedrijven die op dit moment nog niet communiceren met de doelgroep hebben genoeg te vertellen. Denk hierbij aan klantcases, nieuwe producten/diensten of blogs over technologie├źn zijn onderwerpen waar vrijwel ieder bedrijf over kan communiceren. Door deze content te plaatsen op de website en te delen via social media, email of platformen kom je direct onder de aandacht. Door regelmatig content te plaatsen zal het resultaat snel toenemen.

Content Verspreiden

HighTech Content voor jouw marketing

Wil je stappen gaan maken met marketing maar heb je daar zelf de capaciteit niet voor? HighTech Content regelt het! We maken een plan en spreken een vast aantal uur per week af. De focus van HighTech Content ligt op marketing. Content marketing, organisatie van beurzen maar we staan klaar om te ondersteunen waar mogelijk. Of dit nu gaat over een strategisch vraagstuk, het maken van een offerte of het schrijven van een subsidieaanvraag. We regelen het!

Onze Marketing Manager as a Service

  • Ervaren marketing manager
  • Kennis van de business
  • Veel goedkoper dan een FTE
  • Zeer flexibel, geen opzeggingstermijn