Marketing Project

Meer Bezoekers, Leads & Business

Het verschil maken

Een succesvolle beurs, een nieuwe website of een succesvolle productintroductie. Het gaat niet vanzelf. Een website- of standbouwer kan een mooi ontwerp maken maar dan ben je er nog lang niet. Het vraagt veel tijd en moeite om hier uiteindelijk een succes van te maken. Het is pas een succes wanneer er genoeg bezoekers waar je wat aan hebt. Om dit succes te bereiken moet je gevonden worden en de bezoekers moeten vinden wat ze zoeken. Deze voorbereidingen kosten veel tijd.

Content Creatie

Een ontwerper gaat niet over de inhoud

Een ontwerper maakt een ontwerp en zorgt voor de bouw. Een ontwerper gaat niet over de inhoud. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Natuurlijk zijn er ook website bureaus die ook content diensten aanbieden maar begrijpen ze wat je doet en voor wie? Of moet je eerst het verschil uitleggen tussen bijvoorbeeld software en embedded software? Het kan veel tijd en energie gaan kosten.

Content Verspreiden

Projectmanagement door HighTech Content

Bij belangrijke projecten maakt HighTech Content het verschil. We snappen de boodschap die je met je boodschap wil overbrengen. We hebben contact met de ontwerper en schrijven teksten die de doelgroep wil zien. En kunnen ook de marketing erom heen regelen, van email tot contact met mediabureaus. Ook voor een beursdeelname kunnen we alles regelen. Van de contacten met de standbouwer en beursorganisatie tot het uitnodigen van de doelgroep en de bedankmail.

Onze Marketing Project Dienst

  • Ervaren marketing manager
  • Kennis van de business
  • Veel goedkoper dan een FTE
  • Zeer flexibel, geen opzeggingstermijn