We schrijven niet vaak over onze klanten en de successen. Maar als een tevreden klant ons tagt in een LinkedIn bericht dan vertellen we hier natuurlijk graag over! HighTech Content werkt op dit moment voor zo’n 10 bedrijven. Dit zijn technische MKB’ers die meer willen doen met marketing maar hier geen kennis of te weinig tijd voor hebben. B&B Locks is hier een perfect voorbeeld van.

Website als Marketing Project

B&B Locks ontwikkelt en produceert High Security locks voor bijvoorbeeld gevangenissen of banken. Vanuit hun kantoor en showroom in Wommelgem bedienen ze eindklanten maar werken ze ook met deurenfabrikanten of verdelers in het buitenland. Ze doen regelmatig mee met beurzen maar willen ook meer doen met digitale marketing. Hiervoor is HighTech Content ingeschakeld. Om meer te bereiken met digitale marketing is het heel belangrijk dat het fundament staat. Dit is de website! Hier moet alle traffic naar geleid worden en moeten de leads zo goed mogelijk converteren naar aanvragen en uiteindelijk opdrachten. HighTech Content is vanaf het begin betrokken geweest en heeft het maken van een website structuur, wireframes en het schrijven van de content een belangrijk aandeel gehad in de realisatie van de website. De website is gebouwd door een gespecialiseerde websitebouwer. Het bouwen van een website zien we als een Marketing Project. Vooraf zijn er afspraken gemaakt over de uren die we voor dit project nodig hadden.

Marketing Manager as a Service

Nu de website staat is het tijd voor de volgende stap. De marketing! We gaan ervoor zorgen dat er veel traffic komt naar de website. Dit doen we door continu nieuwe content te maken en deze content te plaatsen op de website en te delen via social media en email. Hier deed B&B Locks nog weinig mee. We hebben een LinkedIn bedrijfspagina gemaakt en een Mailchimp account aangemaakt. We gaan nu starten met het schrijven en delen van de content. Cases, technologie en nieuws van B&B Locks. De marketing bieden we aan als een service, Marketing Manager as a Service noemen we dit. We spreken een vast aantal uur per week af en maken ook afspraken wat we in deze uren doen.

Benieuwd naar B&B Locks?

Bekijk de website of volg de B&B Locks LinkedIn Pagina. Voor de echte geïnteresseerden, op donderdag 17 februari had de LinkedIn pagina 3 volgers! Op naar de eerste 100!

Wil je ook meer doen met marketing? Neem contact op!