HighTech Content breidt zich uit met een nieuwe projectmanager, Marco van Heuveln. Marco is het aanspreekpunt van diverse klanten, zorgt voor een marketing aanvalsplan en creëert en verspreid interessante en relevante content.

Even voorstellen:

Mijn naam is Marco en sinds een aantal maanden ben ik, met veel plezier, bij HighTech Content aan het werk. Ik woon in Vleuten, vlakbij Utrecht dus lekker centraal en makkelijk om bij klanten langs te gaan. Ik werk parttime voor HTC aangezien ik hiernaast nog een eigen reisbureau heb waarbij we groepsreizen wintersport organiseren.

Ik ken Harm al een lange tijd en onze professionele loopbanen hadden altijd al veel overeenkomsten. Dit begon voor ons beide met een onschuldig seizoen werken in het Franse Alpen, waar we nog vaak met weemoed aan terugdenken. Daarna ben ik de zakelijke evenementen sector ingegaan met o.a. de organisatie en verkoop van events op het gebied van industrie, IoT en machinerie. Na een aantal jaar ben ik mijn passie voor wintersport gaan volgen in de vorm van een reisorganisatie voor groepen die op wintersport willen, Purplesnow. Omdat dit erg seizoensgebonden is en Harm hulp nodig had om nieuwe projecten aan te kunnen nemen, was het een win-win situatie om aan de slag te gaan bij HTC.  Erg leuk om na zoveel jaren van sparren met Harm over topics zoals lead generatie, content creatie, events en marketingactiviteiten eindelijk samen ermee aan de slag gaan.

Vanuit mijn praktijkervaring met het organiseren van events, het genereren van leads en het opzetten van een bedrijf met alle bijbehorende online activiteiten breng ik de nodige ervaring mee. Hiermee kan ik klanten helpen bij het neerzetten en uitvoeren van hun marketingactiviteiten waarbij mijn basis altijd de volgende 4 pijlers zijn (AAAI): Afspraken nakomen, Accuraat werken, Aandacht geven en Initiatief nemen. Het opzetten en onderhouden van social media & websites, het speuren naar en creëren van content voor klanten en het organiseren van events is waar mijn kracht ligt.

Mijn ultieme goal: Een bedrijf of product goed in de markt zetten en live en online presence creëren en behouden. En een wintersportreis aan het bedrijf verkopen 😀⛷️