Virtual Assistant

Meer Bezoekers, Leads & Business

Ondernemer, focus op kerntaken

Als ondernemer in de High Tech Industrie ben je altijd bezig. De focus ligt op ontwikkeling van de technologie en het tevreden houden van klanten. Maar bij het ondernemerschap komen veel zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van facturen, regelen van HR zaken, uitvoeren van marketing werkzaamheden tot het bestellen van de lunch.

Content Creatie

Een virtuele assistent

Veel van de taken die uitgevoerd moeten worden kunnen binnen een paar uur per week gedaan worden. Tijd die jij en je collega’s eigenlijk beter aan andere zaken kunnen besteden. Iemand in dienst nemen voor een halve dag of dag per week is vaak ook geen optie. Een Virtual Assistent is de uitkomst. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. De virtual assistent komt regelmatig op kantoor maar voert veel van de taken uit vanuit huis.

Content Verspreiden

Wat voor Virtual Assistent zoekt u?

HighTech Content beschikt over een brede poule aan Virtual Assistants. Afhankelijk van de wensen stellen we een geschikte kandidaat aan je voor. Virtual Assistants zijn vanaf 4 uur per week in te huren. Het bedrag per uur hangt af van de gevraagde werkzaamheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze Virtual Assistant Dienst

  • Focus op kerntaken
  • Ook fysieke afspraken
  • Vanaf 4 uur per week